Telor Kerrie (eieren in kerriesaus met uien)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- pellen.
- Laat ze tot gebruik in warm water liggen (ei gaart niet door).
Verhit de en bak hier in de , kerrie en de sambal. - Voeg daarna de knoflook toe en schenk gelijk de bouillon er bij.
- Laat dit 4 minuten doorkoken.
- Roer dan de santenmix er door.
- Zout en peper naar smaak toevoegen.
- Doe de gehalveerde er bij.
- Laat nogmaals 4 minuten zachtjes sudderen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Telor Kerrie (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Kerrie Benggala Telor (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Telor ketjap (eieren)420m
-
Recept
Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)440m
-
Recept
Sambal goreng boncis telor (zeer pittig gekruide eieren met groenten)445m
-
Recept
Sambal ikan bilis telor (Gezouten vis en eieren met sambal)440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal badjak, kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal badjak en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 250 kcal | 12% | 1000 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |