Telor stenga Radja
- Herkomst Indonesie
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de overlangs doormidden en verwijder het eigeel.
- Fruit in 2 eetlepels olie de , en , totdat de bruin is.
- Doe het gehakt en de erbij en haal het van het vuur als het gehakt goed bruin en gaar is.
- Laat afkoelen.
- Meng het eigeel goed door het gehaktmengsel en vul er de gehalveerde mee.
- Dit gerecht kunt u overal bij eten, ook bij de borrel als snack.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren)425m
-
Recept
Telor mengisi (gevulde eieren met gekruid gehakt)445m
-
Recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)430m
-
Recept
Dadar telor undang karang (omelet met kreeft, rookspek en ham)445m
-
Recept
Telor Cina (gekleurde eieren)440m
-
Recept
Gulai telor (Eieren in pittige saus)445m
Variaties op Telor stenga Radja
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren) | 1 | Eiergerechten |
Telor stenga radja (gevulde eieren) | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 104 kcal | 5% | 624 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |