Doe de basilicum, , en in een vijzel.
Wrijf ze tot een fijn mengsel.
Roer er geleidelijk de olie, kazen en indien nodig een snufje doorheen.
Zeef de bloem(375 gram) met een snufje zout(1 stuk)(1 stuk) in een kom.
Maak er een glad beslag van door geleidelijk 720 milliliter water erdoor te roeren.
Schep een lepel beslag in een koekenpan en leg er een deksel op.
Bak 2 min aan elke kant op middelhoog vuur.
Leg de pannenkoek op een plank en snij hem in ruitjes.
Breng een grote pan gezouten water aan de kook.
Doe er de testaroli in, wacht tot het water weer kookt en kook ze 2 min.
Laat ze uitlekken.
Serveer ze direct met de pesto(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
pesto en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.