Thaise basilicum-kip
- Herkomst Thailand
- Categorie Gevogelte
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Roerbak  en pepers in een wok totdat de  begint te kleuren. 
 Voeg de kip toe en roerbak tot de kip bruin en de saus verdampt is.
- Doe de  en de  erbij. 
 Voeg basilicum en sereh toe en roerbak 2 minuten.
 Indien u geen Thaise basilicum kunt krijgen, is gewone basilicum een redelijk vervangmiddel.
 Serveer met witte rijst.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Kip met Basilicum430m Kip met Basilicum430m
- 
      
      
      Recept
         Thaise kip met basilicum445m Thaise kip met basilicum445m
- 
      
      
      Recept
         Kipkerrie met basilicum445m Kipkerrie met basilicum445m
- 
      
      
      Recept
         Kip in pittige pinda-kokossaus420m Kip in pittige pinda-kokossaus420m
- 
      
      
      Recept
         Thaise kip430m Thaise kip430m
- 
      
      
      Recept
         Kip Kerrie 2445m Kip Kerrie 2445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 202 kcal | 10% | 404 kcal | 
| Vetten | 2 g. | 3% | 4 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 6 g. | 2% | 12 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |