Thaise gehaktsalade
- Herkomst Thailand
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Pof de in een droge koekenpan tot ze lichtbruin is, laat ze afkoelen en stamp ze fijn in een vijzel.
- Bedek een schaal met smalle reepjes .
- Doe de met 1 eetlepel , 2 eetlepels , 1 theelepel fijngewreven rode en een theelepel in een steelpan en breng aan de kook.
- Voeg de toe en en verhit het geheel totdat de kruimelig en bruin is.
- Voeg de , de en de toe en meng alles goed.
- Breng het mengsel op smaak met nam pla , en gedroogde en voeg wat toe als het te zuur is.
- Proef na 15 minuten intrekken nogmaals en corrigeer de smaak naar behoefte.
- Leg het vleesmengsel als een bergje op de slabladeren en garneer met in slierten gesneden spaanse en bestrooi met en de lenteuitjes.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- vissaus en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 78 kcal | 3% | 312 kcal |
Vetten | 2 g. | 2% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |