Kruid je met zout en en een beetje van de cayennepeper(0.5 theelepels) en gemberpoeder(1 theelepel).
Als je tijd hebt, bak je kip(2 kilo) in een koekenpan een beetje bruin om de smaken beter tot zijn recht te laten komen.
Doe de kokosmelk(0.5 kopjes) en kippenbouillon(0.5 kopjes) in de pot.
Roer alles goed door.
Als u gebruik maakt van een volvette kokosmelk(0.5 kopjes), zorg ervoor dat je roer tot de kokosmelk(0.5 kopjes) volledig is opgelost in de kippenbouillon(0.5 kopjes).
Voeg de tahin, kikamon saus vissaus(1 theelepel), gember, knoflook, 2 groene uien(1 bosje) gesnipperd, rode peper(1 stuk)(0.5 theelepels) vlokken, cayennepeper(0.5 theelepels),toe.
roer goed totdat de tahin volledig is opgelost.
Leg de kip(2 kilo) in de saus.
snijd de courgettes in uw spiraal snijmachine, versnipperen de wortelen, en was uw taugé.
leg de courgette(1 stuk) noedels, wortelen, en taugé samen op het aanrecht om ze goed te mengen.
Leg de noedels op de boven op de kip(2 kilo) en druk om iets naar beneden.
Het is de bedoeling hen om te stomen en niet te stoven.
Zet de slow cooker op stand low en laat 6 uur sudderen.
Voor het serveren, verwijder de noedels eerste en zet opzij, maar houd wel warm.
Haal de kip(2 kilo) uit de saus en haal het vlees van de botten , en doe terug in de saus.Voeg eventueel nog wat bouillon toe en meng goed.
Leg wat noedels op een bord en doe vlees en saus over en garneer met groene uien(1 bosje) (sjalotten), gehakte koriander(1 stuk), en gehakte cashewnoten(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
Suiker
vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.