Thaise kippensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de winterpeen en de eerst even apart!
  2. Was de kipfilet en snijd deze in blokjes.
  3. Verhit ondertussen de met de geperste knoflook in een flinke wok.
  4. Voeg de kipfilet toe en voeg de oystersauce en de toe.
  5. Schep het regelmatig goed om tot de kip mooi goudbruin is.
  6. Voeg de en toe en schep het geheel ondertussen regelmatig even goed door.
  7. Wanneer de winterpeen en de beetgaar zijn, voeg je deze samen met de , de , en de toe en wok ze lekker mee.
  8. Kook de / pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking!
  9. Voeg pas vlak vóór het opdienen de taugé en de toe, anders wordt het slap en is niet meer lekker!.
  10. Voeg ook nog ca 1 liter water toe!
  11. Het is een gerecht waarvan de groentes toch een beetje knapperig moeten blijven!.
  12. Serveren met / pandanrijst.
  13. Voor een mooi en echt oosters effect, kun je de pandan / eerst in een kopje doen en licht aandrukken.
  14. Zet het kopje omgekeerd midden in een bord en schep de soep met kip en groentes om de rijst heen.
  15. Serveer er kroepoek bij.
25
25
25

Variaties op Thaise kippensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Thaise kippensoep
VariatieAantalGang
Pittige Thaise kippensoep1Soepen
Thaise kippensoep1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
100 kcal
5%400 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise kippensoep