Thaise Mie met kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Mie 2 minuten weken in heet water.
  2. Uit de pan nemen en uit laten lekken.
  3. Meng assem, nam plah en .
  4. Roerbak goudbruin en roerbak de kip even mee.
  5. Neem de kip uit de pan en zet apart.
  6. Voeg 2 eetlepels olie toe in de wok en roerbak het eimengsel 1 minuut.
  7. Voeg , sambal en mie toe en schep goed door.
  8. Doe het assemmengsel en de gedroogde erbij plus de helft van de .
  9. , kip en stengelui toevoegen, goed doorroeren en op smaak brengen met en .
  10. Goed doorscheppen tot de mie de gewenste hardheid heeft en overdoen in een serveerschaal.
  11. Garneer met basilicumblad, schijfjes komkommer, en een gebakken ei.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van noten en Allergie in cashewnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
367 kcal
18%1468 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise Mie met kip