Thaise salade
- Herkomst Thailand
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de glasnoedels in kokend water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Spoel de glasnoedels koud onder de kraan en zet ze weg voor verder gebruik.
Verwijder de zaadlijsten van de en snijd hem in dunne reepjes. - Haal de zaadjes uit de rode .
- Snijd de rode en de in schuine ringen.
- Schaaf (met behulp van een dunschiller) dunne slierten van de wortel.
Verwijder de uiteinden van de en was de taugé. - Snijd de in grove stukken en hak de fijn.
Verhit 2 eetlepels soja-olie in een wok op hoog vuur. - Wok alle groenten samen met de noedels in enkele minuten beetgaar.
- Maak het geheel op smaak met en de gehakte .
Ook lekker om te maken
Variaties op Thaise salade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Thaise salade | 2 | Maaltijdsalades |
Thaise salade met gehakt uit de wok | 1 | Maaltijdsalades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 118 kcal | 5% | 472 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |