Thaise Varkensreepjes
- Herkomst Thailand
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkensreepjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Hamlapen op laag vuur 10 minuten laten trekken, afgieten, goed laten uitlekken en in repen van 1 cm dikte snijden.
- , en peperringen 5 minuten fruiten.
- Vlees erbij doen en 5 minuten baken tot het vlees lichtbruin is.
- Sausje maken van , vetsin, vissaus en 5-kruidenpoeder en bij het vlees doen.
- Onder voortdurend omscheppen 10 minuten zachtjes bakken totdat het vocht nagenoeg verdampt is.
- met chilivlokken even aan bakken in een drupje en laten uitlekken op keukenpapier.
- Als laatste et erbij doen en even omscheppen.
- Vlees serveren op een blaadje sla en garneren met .
- De gebrukte kruiden zijn dezelfde als die van nuoc cham gung, maar in dit geval anders verwerkt.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1325 kcal | 66% | 5300 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |