Thaise viscurry
- Herkomst Thailand
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Struin
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de visfilets in royale stukken en bestrooi vlak voor gebruik met wat .
Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes.
Pluk voorzichtig de van de stengels.
Gebruik een ruime hapjes pan, verwarm de olie (pas op maak 'm niet te heet!) en laat daarin 1 eetlepel groene warm worden tot hij heerlijk gaat geuren.
Voeg dan de toe.
Doe daar dan 1/2 van de en 1/2 van de lenteuitjes bij.
Als dit mengsel goed doorgewarmd is, leg er dan de stukken visfilet in.
Draai ze na 2 minuten om en doe er ook de bij. - Goed laten doorwarmen (± 5 minuten) de vis moet stevig en gaar zijn.
Strooi er vlak voor serveren de rest van de lenteuitjes en de overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Thaise Viscurry430m
-
Recept
Viscurry430m
-
Recept
Viscurry425m
-
Recept
Viscurry met kokos en tomaten445m
-
Recept
Thaise mosselen425m
-
Recept
Thaise mosselen410m
Variaties op Thaise viscurry
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Thaise Viscurry | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 32 kcal | 1% | 128 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |