Tilapia in Italiaanse saus
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van spargo
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Pel en snipper de .
- Snijd de en de in kleine stukjes.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Fruit de , , en knoflook in een paar eetlepels boter totdat ze zacht zijn.
- Doe er , , en basilicum bij en voeg de toe.
- Giet er nu al roerend telkens een beetje bij totdat een dikke saus ontstaan is.
- Voeg de mozzarellastukjes toe en laat ze in de saus smelten.
- Leg de vis in een ingevette ovenschaal en schenk de saus over de vis.
- Zet de schaal in de oven en bak de vis in ca. 15-20 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Italiaanse Tilapia420m
-
Recept
Kabeljauw met groente in zoetzure saus425m
-
Recept
Udang asem manis (garnalen in zoete saus)445m
-
Recept
Snoekbaars op wilde rijst met een saus van muskaatpompoen440m
-
Recept
Saus met rode zalm en waterkers420m
-
Recept
Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- melk en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 99 kcal | 4% | 396 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |