TIlapia uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van fabita
- 2 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 180 graden C.
- Niet al te grote ovenschaal gebruiken, de visfilets moeten erin maar niet met teveel ruimte.
- Ovenschaal licht invetten met een beetje van de .
- Tilapia met keukenpapier afdrogen en een klein beetje en op strooien.
- De rest van de verhitten en ui, knoflook en selderij in fruiten tot ze bijna gaar zijn, maar niet echt bruin laten worden.
- Het broodkruim vermengen met de tomaatjes, , en ansjovis en doe dan het ui-selderijmengsel erbij doen.
- Wat erover malen en alles goed mengen.
- Doe de tilapia in de ovenschaal en strooi daar het broodkruimmengsel over.
- Giet de erbij en bedek de ovenschaal met aluminiumfolie Zet in de oven voor ongeveer 15 a 20 minuten.
- De laatste 5 a 8 minuten kun je de folie weghalen als je de korst wat bruiner wilt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tilapia in kokosmelk met sereh440m
-
Recept
Tilapia-rolletjes met gerookte zalm420m
-
Recept
Pescado al horno: Zeeduivel uit de oven41u25m
-
Recept
Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven450m
-
Recept
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven450m
-
Recept
Forel met een vulling van pijnboompitten in de oven425m
Variaties op TIlapia uit de oven
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tilapia uit de oven met roze garnalen | 1 | Vis en schaaldieren |
Tilapia uit de oven met wasabikorst | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
TIlapia uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 40 kcal | 2% | 80 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 2 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |