TIlapia uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden C.
  2. Niet al te grote ovenschaal gebruiken, de visfilets moeten erin maar niet met teveel ruimte.
  3. Ovenschaal licht invetten met een beetje van de .
  4. Tilapia met keukenpapier afdrogen en een klein beetje en op strooien.
  5. De rest van de verhitten en ui, knoflook en selderij in fruiten tot ze bijna gaar zijn, maar niet echt bruin laten worden.
  6. Het broodkruim vermengen met de tomaatjes, , en ansjovis en doe dan het ui-selderijmengsel erbij doen.
  7. Wat erover malen en alles goed mengen.
  8. Doe de tilapia in de ovenschaal en strooi daar het broodkruimmengsel over.
  9. Giet de erbij en bedek de ovenschaal met aluminiumfolie Zet in de oven voor ongeveer 15 a 20 minuten.
  10. De laatste 5 a 8 minuten kun je de folie weghalen als je de korst wat bruiner wilt.
25
25
25

Variaties op TIlapia uit de oven

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van TIlapia uit de oven
VariatieAantalGang
Tilapia uit de oven met roze garnalen1Vis en schaaldieren
Tilapia uit de oven met wasabikorst1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

TIlapia uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Hallo Marianne, ik reageer wel erg laat want ik zit niet meer zo geregeld op deze site. Goede tip van jou, zal ik ook eens proberen. Gr. Fabita
fabita 12 mei 2012
Ik heb de ansjovisfilets (te zout) vervangen door een scheutje sojasaus vermengd met een mespuntje wasabi; erg lekker!
Marianne Verweij 9 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%80 kcal
Vetten
1 g.
2%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor TIlapia uit de oven