Tilapia

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven verwarmen op 200 graden C.
  2. Snipper intussen de in kleine stukjes evenals de als de .
  3. Snijd de mozerella in kleine stukje.
  4. Fruit de , , en fijn gehakte knoflook in een olijfolie tot ze zacht zijn.
  5. Voeg dan de kruiden toe met de maïzena.
  6. Voeg nu de beetje bij beetje toe zodat er een saus ontstaat.
  7. Voeg de mozerella toe en laat deze smelten in de saus.
  8. Doe de vis in een ingevette ovenschaal en schenk de saus over de vis.
  9. Bak het geheel in 15 tot 20 minuten gaar.
  10. Serveer het met puree en wat salade.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Tilapia

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tilapia
VariatieAantalGang
Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus1Vis en schaaldieren
Gegrilde tilapia met courgette1Vis en schaaldieren
Tilapia-rolletjes met gerookte zalm1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • melk en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tilapia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker gerecht en inderdaad gemakkelijk te bereiden. Zelfs ik kon het!
Susan 7 mei 2013
Dit is een heerlijk en gemakkelijk te maken gerecht. Smaakt echt lekker.
Marianne 16 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
86 kcal
4%344 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tilapia