Tiramisu
- Herkomst Italie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van renates
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
Bereidingswijze
- Zet de en laat deze afkoelen.
- Splits de , doe 3 eiwitten in een beslagkom en sla de eiwitten stijf.
- Het vierde eiwit gebruik je niet en kun je eventueel invriezen.
- Meng in een andere belagkom de , de en de 4 eigelen.
- Spatel de stijve eiwitten door het mengsel.
- Voeg de bij de , dompel de boudoirs erin en leg ze in een () schaal.
- Leg er een laag mascarponemengsel bovenop en weer een laag geweekte boudoirs en ga zo door tot de schaal vol is en eindig met een laag mascarponemengsel.
- Bestuif het geheel met de en laat 12 uur rusten in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tiramisu445m
-
Recept
Tiramisu420m
-
Recept
Perzik-tiramisu415m
-
Recept
Tiramisu430m
-
Recept
Tiramisu415m
-
Recept
Italiaanse tiramisu44u30m
Variaties op Tiramisu
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tiramisu | 37 | Nagerechten |
Tiramisu met aardbeien | 3 | Nagerechten |
Tiramisu met advocaat | 3 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 521 kcal | 26% | 3126 kcal |
Vetten | 43 g. | 61% | 258 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |