Tiramisu met cakebodem en bosvruchten
- Herkomst Italie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Jasper76
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
Bereidingswijze
- Klop de stijf met 2 eetlepels .
Klop in een andere kom de met de tot een romige massa. - Voeg hier al kloppend beetje bij beetje de aan toe.
Verdeel de cake over de bodem van een vorm en druk zachtjes aan met de bolle kant van een lepel. - Besprenkel dit met de .
- Neem 4/5 van de (ontdooide) en bedek de cakelaag hiermee.
Spatel de voorzichtig door de mascarponemassa. - Spatel daarna de overgebleven 1/5 van de er voorzichtig door.
Vul de rest van de vorm met de mascarponemassa, dek af met folie en laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
Bestrooi voor het opdienen de tiramisu met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tiramisu met bosvruchten455m
-
Recept
Tiramisu43u
-
Recept
Citroentiramisu met bosvruchten voor buffet450m
-
Recept
Tiramisu41u15m
-
Recept
Mascarpone met bosvruchten410m
-
Recept
Tiramisu430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- mascarpone en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 518 kcal | 25% | 3108 kcal |
Vetten | 38 g. | 54% | 228 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 8% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |