Tiramisutaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bodem:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Cakevorm:
  2. Bekleed de cakevorm met huishoudfolie.
  3. Week in koud water (5 minuten).
  4. Los de uitgeknepen gelatineblaadjes op in de hete koffie.
  5. Leg op de bodem van de cakevorm lange , knip ze eventueel op maat.
  6. Besprenkel ze met een klein beetje .
  7. Klop de bijna stijf met en meng de erdoor.
  8. Klop de afgekoelde koffie met erdoor tot een romige crème.
  9. Vul de vorm met een laagje van deze crème.
  10. Doop de lange met de kant zonder in de en leg dit op de crème.
  11. Herhaal dit tot je eindigt met een laag crème.
  12. Maak de bovenkant glad en laat minimaal 4 uur in de koelkast opstijven.
  13. Maar liever een hele nacht.
  14. Meng vlak voor het opdienen cacao met en strooi dit erover.
25
25
25

Variaties op Tiramisutaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tiramisutaart
VariatieAantalGang
Tiramisutaartjes1Taart en gebak
Aardbeien-tiramisutaart1Taart en gebak
Tiramisutaart1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
443 kcal
22%3544 kcal
Vetten
40 g.
57%320 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%72 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tiramisutaart