Tjap Tjoy
- Herkomst China
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tjap tjoy recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Het vlees licht zouten en in de langzaam bruin bakken.
- Na circa 10 minuten de gesnipperde uien en Jahe meefruiten (heel even).
- Dan de schoongemaakte en gewassen groenten goed laten uitlekken, in blokjes, halveren en in reepjes, in plakjes, kool snipperen, wortels in plakjes.
- , , wortels en bij het vlees in de pan, 5 minuten laten doorbakken.
- Dan , tauge en gesneden even mee bakken.
- , , , en vetsin toevoegen.
- Zachtjes laten smoren tot de groenten gaar zijn.
- Als er veel vocht bij is kan dit met wat maizena gebonden worden.
- Serveren met rijst, mie of mihoen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tjap Tjoy met rijst430m
-
Recept
Tjap Tjoy445m
-
Recept
Tjap tjoy420m
-
Recept
Tjap Tjoy430m
-
Recept
Tjap tjoi van verse groente435m
-
Recept
Tjap tjoi430m
Variaties op Tjap Tjoy
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tjap Tjoy | 6 | Groentegerechten |
Tjap tjoy met mie | 1 | Miegerechten |
Zelfgemaakte Chinees Tjap Tjoy | 1 | Rijstgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- bouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 189 kcal | 9% | 756 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |