Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Prak in een diep bord de boter met de knoflook en de tot een smeuïge kruidenboter.
  2. Breng op smaak met zout en peper.
    Verwarm de kruidenboter op laag vuur tot deze net is gesmolten.
    Verdeel intussen de in kleine stukjes.
    Neem de pan van het vuur.
  3. Meng er de en de witte door.
  4. Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
    Laat de rilette in de koelkast in 30-45 minuten stevig worden.
    Snijd de kapjes van het broodje, snijd in 10 plakjes en rooster het in een broodrooster.
    Leg de toast op amusebordjes of schaaltjes.
  5. Verdeel de plakjes biet erover.
  6. Schep de forelrillette op de toastjes en garneer met de augurk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en pistolet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pistolet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in pistolet
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en pistolet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pistolet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pistolet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pistolet
  • forelfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
17 kcal
0%170 kcal
Vetten
1 g.
2%10 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%10 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
4%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Toast met forelrillette