Toast met varkensfilet en kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 175 graden.
- maak de schoon en snijd ze in plakjes.
- Maak de schoon en snijd ze in ringetjes.
Verhit de in een pan. - Bak de er aan beide kanten ca 3 minuten in en neem ze uit de pan.
- bak de goudbruin in het bakvet.
- Voeg de toe en bak ze kort mee.
- Roer de crème fraiche erdoorheen en breng op smaak met , en .
Rooster het brood goudbruin en leg de sneetjes op een met bakpapier bekleed bakblik. - leg op elk sneetje een varkensfiletlapje en verdeel het champignonmengsel erover, Snijd de in stukken en verdeel de stukken over de sneetjes.
- bestrooi het geheel met belegen .
bak de sneetjes ca 10 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette445m
-
Recept
Gegratineerde varkensfilet met camembert440m
-
Recept
Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet425m
-
Recept
Varkensfiletlapjes met kaas-roomsaus425m
-
Recept
Varkensfilet met paddestoelen en röstikoekjes41u30m
-
Recept
Kruidige varkensfilet met druiven430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brie en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brie en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 705 kcal | 35% | 2820 kcal |
Vetten | 123 g. | 176% | 492 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 39 g. | 15% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |