Toltott paprika (Gevulde paprika's)
- Herkomst Hongarije
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van evilaura26
- 2 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Hol de uit.
- Snipper en fruit 1/4 van de .
- Voeg de toe met wat .
- Schenk er water bij tot het geheel onderstaat.
- Kook de halfgaar en laat hem wat afkoelen.
- Schep het gehakt door de en voeg wat en toe.
- Vul hiermee de (tot ca. 1 cm onder de rand, omdat de vulling uitzet).
- Breng het aan de kook, zet hierin de gevulde naast elkaar, voeg de rest van de en de selderij toe en kook het geheel afgedekt langzaam gaar (ca. 50 minuten).
- Haal de uit de pan en verwijder de en selderij.
- Verhit het vet in een pan, bak hierin de al roerende lichtbruin en voeg dit met wat suiker aan het toe.
- Zet de gevulde weer terug in de saus en kook ze nog eens 10 minuten op laag vuur.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalkoenschnitzels met prei en paprika420m
-
Recept
Gehaktballen met fijne kruiden, ui, paprika en feta41u15m
-
Recept
Gewokte biefstuk met paprika430m
-
Recept
ovenschotel met varkensfilet, paprika en aubergine42u10m
-
Recept
Gevulde pepers en tomaten455m
-
Recept
Kalfshaas met paprika en sesamzaadjes445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Toltott paprika (Gevulde paprika's) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 497 kcal | 24% | 1988 kcal |
Vetten | 30 g. | 42% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |