Tomaten gevuld met tonijnsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd het kapje van de en hol ze met een lepel uit.
- Bewaar de kern eventueel voor soep of saus.
Bestrooi de aan de binnenkant met en en laat ze omgekeerd uit. - Laat de uitlekken.
- Snijd de lenteui in smalle reepjes.
- Hak de klein.
- Meng , en .
- Breng op smaak met en en roer er de en lente-ui door.
- Meng als laatste de door de en vul hiermee de vlak voor het serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tomaten gevuld met tonijn430m
-
Recept
Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise430m
-
Recept
Gevuld stokbrood met Chinese kool en kip425m
-
Recept
Canneloni gevuld met spinazie en tonijn415m
-
Recept
Glaasje gevuld met tartaar van zalm, augurk en mierikswortel430m
-
Recept
Tomaten-eitorentjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 193 kcal | 9% | 772 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |