Tomaten maaltijdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Zet het met de op het vuur en breng het aan de kook.
Als het kookt, dan schep je het schuim eraf met een schuimspaan.
Het kruidenbuiltje en de toevoegen een uur laten trekken en inkoken tot 1,5 liter.
Veeg de schoon en snij ze in plakjes.
Maak de , de en de schoon en snij daar een julienne van.
Haal de uit de pan en voeg al roerend de en de
toe en breng het even aan de kook.
Pluk de in smalle reepjes en doe het samen met de lente-ui,
, , tomaat en bij de soep.
Voeg het , de , djahé, sambal, taugé en
de toe aan de soep en roer alles goed door elkaar.
Laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de voeg toe aan de soep en laat er even de kook over komen.
Voeg de en de toe en laat de soep op smaak komen.
Serveer met geroosterd stokbrood.
Ook lekker om te maken
Variaties op Tomaten maaltijdsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tomaten maaltijdsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
- sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 246 kcal | 12% | 984 kcal |
Vetten | 55 g. | 78% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 140 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |