Tomaten uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van loesknaap
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Was de .
- Hol de uit en doe de inhoud van de tomaat in een pannetje.
Zet de op de kop naar beneden om ze even uit te laten lekken.
Doe in elke tomaat . - Vul ze dus met .
Zet ze in een schaal.
Zet ondertussen het pannetje met de tomateninhoud op t vuur. - Laat t koken / pruttelen en voeg een blokje toe.
Laat het lekker zacht koken en zeef het daarna.
Vang de "soep" op en gooi de pitjes ed. - weg.
Giet de soep over de met heen en zet t in de oven op 190 graden.
Lekker met Spinazie en gebakken aardappelen of met rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rode kool uit de oven met walnoten en appel410m
-
Recept
Spaanse rijst en kip uit de oven41u
-
Recept
Italiaanse stoofschotel uit de oven41u30m
-
Recept
Andijvie uit de oven met ham en geraspte kaas425m
-
Recept
Witlof met ham kaas en aardappels uit de oven420m
-
Recept
Zuurkoolschotel uit oven445m
Variaties op Tomaten uit de oven
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Knoflooktomaten uit de oven | 2 | Bijgerechten |
Gekruide tomaten uit de oven | 1 | Bijgerechten |
Gevulde tomaten uit de oven | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 192 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |