Tomatenchutney

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Zet alle mogelijke materialen, gereedschappen en grondstoffen van te voren klaar, bewerk de grondstoffen zoals boven beschreven.
  2. Kook alle grondstoffen ongeveer 20 min., voeg het pakje opekta toe en laat het nog 10 min.
  3. koken.
  4. Verdeel de nog hete massa over een aantal jampotten, deksel erop en in de koelkast plaatsen.
  5. Het is op deze manier lang houdbaar.
25
25
25

Variaties op Tomatenchutney

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tomatenchutney
VariatieAantalGang
Tomatenchutney3Bijgerechten
Tama tar Chatni (tomatenchutney)1Sauzen en marinades
Perziken-tomatenchutney1Jam en marmelade

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tomatenchutney heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik gebruik het op de volgende manier: doe de chutney op een wrap, doe er rosbief op. Doe er sla op en rol de wrap op. Echt een heerlijk gerecht. Groet, Han
11 oktober 2011
Ik vind dit een heerlijk recept. Ik vraag me alleen af waar ik de tomatenchutney lekker bij kan eten. In combinatie met welke groente en vlees bedoel ik dus.
7 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
283 kcal
14%1132 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatenchutney