Tomatensaus met rundgehakt
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maak het met de , en en , bak het in zijn geheel in een koekenpan en rul het zodanig dat je mooi hap klare brokken gebraden krijgt.
- Zet intussen op een klein pitje, niet aan de kook brengen, de puree met de op in een pan.
- Als het klaar is, doe het bij de pan met .
- Fruit , en de knoflook.
- Strooi hier een grote eetlepel bloem over en roer het goed door.
- Schep het al roerend bij de saus, om klonteren te voorkomen.
- Zet het vuur hoog en breng het onder af en toe roeren aan de kook, eventueel nog en toevoegen, even zachtjes door laten koken.
- Haal de pan van het vuur en laat de saus afkoelen om het later te verdelen in handelbare portie's die men kan bewaren in de diepvries, om later te gebruiken als saus voor bij rijst, noedels en natuurlijk pasta.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 31 kcal | 1% | 310 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 10 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |