Snijd de gewone in kwarten en doe ze ook in de ovenschaal.
Pers 4 en voeg dit aan de toe, samen met een flinke scheut , en zout(1 stuk).
Zet dit in een voorverwarmde oven op 200 graden celsius voor 15 minuten.
Breek de ciabatta(1 stuk) in kleine stukken.
Pers de knoflook fijn en meng dit met een flinke scheut olijfolie(1 stuk).
Verdeel dit over de ciabattastukjes en zet dit in de oven (in een schaal) totdat ze knapperig zijn geworden.
Snijd de rode uien(2) in stukken en bak ze in een scheut olijfolie(1 stuk) gaar.
Voeg een paar lepels basalmicoazijn toe en laat dit bijna helemaal droogkoken.
Voeg de tomaten(4) en uien(2) bij elkaar en pureer in een keukenmachine.
Serveer met verse blaadjes basilicum(1 stuk).
De ciabatta(1 stuk) kan los geserveerd worden om aan de soep toe te voegen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.