Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd, met behulp van een uitsteekvormpje (Ø 10-12 cm), van het bladerdeeg vier rondjes.
  2. Besmeer de bovenkanten met de losgeroerde (niet over de rand gaan, dit belemmert het rijzen!).
    Bak de plakjes bladerdeeg in een voorverwarmde oven van 240°C in ± 15 minuten goudbruin en gaar.
    Snijd dan de bladerdeegrondjes voorzichtig doormidden.
  3. Roer de los met de azijn, het en de .
    Klop de garderoom half stijf en schep het kaasmengsel en de grofgehakte erdoor.
  4. Laat dit op een koele plaats wat opstijven.
  5. Verdeel de kaasmousse over de vier onderkanten van het bladerdeeg.
    Snijd de ham in dunne reepjes en leg deze kruislings over de kaasmousse.
  6. Zet dan de bovenkant van de bladerdeegrondjes erop.
  7. Zet de tompoezen op een bedje van en leg er per bordje vier halve omheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • diepvriesbladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooier en kwarteleitjes is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tompoes met kaasmousse en ham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ben bezig met een menu kaart maken voor mijn opleiding, ik doe een horeca opleiding, en die recept spreek me echt aan! Ga hem zeker snel proberen, helemaal top! :D
Lewii 27 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
105 kcal
5%420 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tompoes met kaasmousse en ham