Tompouce Symphonie

Ingrediënten

+ -
print

Glazuur:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca. 150 graden C.
  2. Ontdooi het en snijd ze door zodat je rechthoekjes krijgt.
  3. Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Klop het ei los en bestrijk elk plakje met het ei.
  5. Bestrooi de helft met en evt.
  6. het .
  7. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak het ca. 10-15 minuten.
  8. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
  9. Maak ondertussen de volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  10. Was de vioolblaadjes en schep deze (op 20 na) voorzichtig door de room.
  11. Verdeel de room over de onbesuikerde plakjes en leg hier het besuikerde deel bovenop.
  12. Klop het met een snufje en evt.
  13. wat stijf.
  14. Leg de vioolblaadjes zo vlak mogelijk neer en bestrijk ze aan beide kanten met het .
  15. Haal ze vervolgens door fijne kristalsuiker en laat ze los van elkaar goed drogen.
  16. Maak glazuur van 100 gram en ca. 2 eetlepels en evt.
  17. voedingskleurstof.
  18. Goed mengen en grof verdelen over de tompoezen.
  19. Liefst niet geheel bedekken, anders zie je de en niet meer.
  20. Laat dit goed drogen.
  21. Klop de zoals je gewend bent met een beetje stijf.
  22. Spuit een mooie toef op elke tompouce.
  23. Garneer af met 2 gesuikerde vioaalblaadjes en evt.
  24. wat .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, poedersuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eiwit
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, poedersuiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1752 kcal
87%1752 kcal
Vetten
116 g.
166%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
135 g.
52%135 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tompouce Symphonie