Tongfilet in tomaten mix

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. De (ontdooide) vis goed laten uitlekken en daarna droogdeppen.
  2. Schil de aardappelen en kook ze 15 minuten.
  3. Gebruik dit kookvocht om de Italiaanse mix hierna 5 minuten in te koken.
  4. Voor de saus.
  5. Pel de en de en snijd deze klein en fijn.
  6. Open de twee blikjes .
  7. Neem een glazen kom en doe hier de , , , , gember en in.
  8. Roer dit door elkaar en voeg de verschillende kruiden toe, laat maar even intrekken.
  9. Doe de olie in een hapjespan en roer de saus erdoor tot het kookt.
  10. Leg de erin en laat deze, met de deksel op de pan, 8 minuten doorkoken.
  11. Haal de filet eruit en leg op een bord en giet er saus overheen zodat ze bedekt zijn.
  12. Schep nu de basilicum en door de saus en daarna de aardappelen en de Italiaanse mix.
  13. Laat dit alles 10 minuten zachtjes op een laag vuurtje doorkoken.
  14. Leg dan de met saus er boven op, roer niet meer door elkaar, 7 minuten op het vuur laten doorwarmen en uitserveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en zonnebloem olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in zonnebloem olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
329 kcal
16%658 kcal
Vetten
20 g.
28%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tongfilet in tomaten mix