Tongrolletjes met kreeftenmousse en asperges
- Herkomst Belgie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
Bereidingswijze
- Zorg ervoor dat de ingredienten voor de vulling koud zijn.
Maak hiervoor het in de keukenmachine fijn. - Meng hier snel het en en en vervolgens de door.
- Leg de tongfilets met de velzijde naar boven op een werkblad en bestrooi ze licht met en .
- Leg op iedere een lepeltje kreeftenmassa en rol de tongfilets op.
- Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast en bewaar ze tot verder bereiding in de koelkast.
- Snijd de onderkantjes van de en snijd ze in de lengte met behulp van de dunschiller in repen.
Laat de tongrolletjes in hete rustig garen in 10-15 minuten.
Kook de aspergetagliatelle beetgaar in kokend met en breng de tagliatelle op smaak met , en de (ongesmolten) .
Klop voor de sabayon de eierdooier met de en au bain marie luchtig en gaar. - Neem de kom van het vuur en klop er de gesmolten door.
- Breng de sabayon op smaak met en .
Leg de tongrolletjes en de aspergetagliatelle op de warme borden en schep de sabayon hieromheen. - Garneer de borden met een takje en serveer het gerecht direct.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit, visbouillon, wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit en eierdooiers
- visbouillon, klontje boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, klontje boter, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- room, klontje boter, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 175 kcal | 8% | 700 kcal |
Vetten | 29 g. | 41% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |