Tonijnsteak met peterselie citroenlaagje
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Was de en rasp het geel van de schil zeer fijn.
Pers de uit.
Hak de peterselie fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Op diep bord helft van peterselie mengen met 2 theelepels citroenrasp, citroensap, , en knoflook.
schoonmaken en in blokjes snijden.
schillen en in blokjes snijden.
Tomaat mengen met de , sladressing, de rest van peterselie, citroensap en 1 theelepel citroenrasp.
2 eetlepels olie in ruime koekepan verhitten.
Hierin aardappels in 10-15 minuten bruin bakken, geregeld omscheppen. - Met naar smaak bestrooien.
Intussen met wat olie bestrijken en ca. 2 minuten aan elke kant grillen.
Tonijn na bakken rondom door bord met -peterseliemengsel draaien.
Tonijn op 4 borden leggen, tomaat-komkommersalade en aardappeltjes ernaast leggen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Verse tonijnsteak met groente risotto430m
-
Recept
Tonijnsteak met noedels en wokgroenten in sojasaus430m
-
Recept
Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie420m
-
Recept
Rog met kappertjes en peterselie-aardappelen445m
-
Recept
Forel met peterselie-roomsaus430m
-
Recept
Pangafilet met kerrie en peterselie420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 26 kcal | 1% | 104 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |