Tortellini gevuld met ricotta en mediterrane groenten

Ingrediënten

+ -
print

Voor de tortellini:

Voor de vulling:

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de .
  2. Draai de vellen pasta door de pastamachine.
  3. Leg ze weg op het met bloem bestoven werkvlak en snijd er velletjes van ongeveer 5 x 5 cm van.
  4. Maak de vulling:
  5. Maak de paprika's en de schoon.
  6. Snijd de zaadlijsten eruit en snijd ze in kleine (!) blokjes.
  7. Bak ze in de en draai met peper en zout-molen erover in de steelpan.
  8. Zet de helft apart voor de garnering.
  9. Voeg aan de andere helft de en de toe.
  10. Proef intussen en maak de vulling af en op smaak met nog een evt.
  11. klein vleugje peper/zout naar wens.
  12. Verdeel nu de vulling over de deegvelletjes en vouw ze dicht tot driehoekjes.
  13. Goed aandrukken van de randjes is belangrijk.
  14. Maak de niet te vol!
  15. Ik gebruik een klein theelepeltje als vulling.
  16. Maak een driehoekje, rol hem een klein stukje op en vouw dan de hoekjes naar het midden toe zoals een servetje en druk lichtelijk aan.
  17. Alle lucht moet uit de hoekjes verdwenen zijn.
  18. Knip ondertussen uit de tuin de Italiaanse en was ze en verknip ze in een beker.
  19. Kook de gaar in 5 minuten, rooster ondertussen de plakken met ingevette in de oven.
  20. Verdeel de plakken over de 4 borden.
  21. Leg hierbovenop de gaargekookte en verdeel de gebakken blokjes paprika over het bord.
  22. Maak het af met uitgebakken knoflookstukjes en de geknipte Italiaanse .
  23. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tortellini is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ricotta en mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
87 kcal
4%348 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tortellini gevuld met ricotta en mediterrane groenten