Tortellini met broccoli en gorgonzola
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tortellini recepten
- Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- 1 ei splitsen.
2 loskloppen. - In een mengbeker doen:
kip, ham, paneermeel, kaas, eierdooier, ¼ van losgeklopte ei, zout peper, nootmuskaat. - Fijnmalen.
In een andere kom van de rest van het ei en de bloem een deeg maken en uitrollen tot een lap.
Hier rondjes uitsteken.
Op elk rondje een theelepel mengsel leggen en dichtvouwen.
Laten drogen.
Voor de saus:
Boter smelten. - Knoflook uitpersen en bakken.
- toevoegen.
- Op een hoog vuur laten inkoken.
- schoonmaken en in vieren snijden.
- Aan het mengsel toevoegen.
- Nog ongeveer 5 minuten laten koken.
- in kleine stukjes snijden.
- Aan de toevoegen en nog even doorwarmen.
- De in kleine brokjes snijden en kort koken.
De tortellini koken.
Saus verwarmen.
Tortellini op schaal scheppen eroverheen de scheppen, dan de saus en de eroverheen leggen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en margarine
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- paneermeel, parmezaanse kaas, margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1281 kcal | 64% | 5124 kcal |
Vetten | 86 g. | 123% | 344 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 38 g. | 14% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |