Traditionele asperges in een ander jasje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was en schil de .
  2. Hou afval (stukjes) apart.
  3. doormidden snijden, opzetten met water, dan de kook brengen, 3 minuten koken,vuur er onder uit, garen vanzelf verder, ongeveer 10 minuten.
  4. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken.

    Van het restafval maak je van te voren een , samen met een blokje of zout.

    Snij de champignons en fijn Bak deze aan een pan in de .
    Voeg daarna de risotto toe (al dan niet gewassen, als je wast, goed uit laten lekken) en voeg bij beetjes de toe.
    Kook het 25 minuten.

    Kluts ondertussen je goed en maakt daar een omelet van.
  5. Snij deze in reepjes.

    Voeg wat verse , toe aan de risotto.

    Risotto op bord, reepjes omelet erbij, draperen.
  6. Afmaken met wat geraspte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillon, groentebouillon, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en groentebouillon
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
977 kcal
48%1954 kcal
Vetten
35 g.
51%70 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
112 g.
43%224 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Traditionele asperges in een ander jasje