Traditionele hachee

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. droogdeppen.
  2. Inwrijven met .
  3. en erop.
  4. Inwrijven met grove en in blokjes snijden.
    in grote ringen snijden.
    Vlees aanbraden in .
  5. Na 5 minuutjes kunnen de erbij.
    Als het vlees rondom bruin is de , kruidnagel, eetlepel , een scheut rode , nog grotere scheut rode , een theelepeltje en het bouillonblokje toevoegen.
    Aanvullen met water tot het vlees net onder staat.
    Nog een beetje en erbij en uurtje of vier laten pruttelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • wijn en vleesbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en vleesbouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en vleesbouillonblokje
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Traditionele hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Nog lekkerder is i.p.v. koekkruiden, kruidkoek van snelle Jelle te gebruiken.
Hennie 4 maart 2012
In plaats van een theelepel koekkruiden, kun je ook 2 plakjes peperkoek gebruiken ... deze bind ook meteen de saus van de hachee.
azuro 3 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
578 kcal
28%2312 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Traditionele hachee