Trassi sambal gebakken in olie
- Herkomst Suriname
- Categorie Sambals
- Bereiden
- Kookboek van Sonrisa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De hoeveelheid is om een potje van 100 ml te vullen.
Pepers stomen totdat ie helemaal zacht worden, daarna fijn choppen samen met die , . - Doe het mix in een pan op zacht vuur, voeg de olie en bakken, af en toe roeren voor 30 minuten of totdat die sambal wat droog begint te worden, dan is ie goed gebakken.
- De olie effect behoud de houdbaarheid.
- Dus na het opkoken niet weggooien, laat het maar in de potje met sambal.
- Lekker pittig!
- Heerlijk bij gebakken vis met rijst en ook bij gestoomde groenten(dit noemen wij dan kulop).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sambal trassi bakar (voor nasi goreng)445m
-
Recept
Sambal Trassi430m
-
Recept
Sambal Badjak Jago (gebakken sambal)425m
-
Recept
Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)430m
-
Recept
Sambal Djeruk (sambal citroen)425m
-
Recept
Sambal Ketjap Terlaluh Pedis (hele hete sambal ketjap)415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3242 kcal | 162% | 3242 kcal |
Vetten | 273 g. | 390% | 273 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 2 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |