Tulang iga babi (Indonesische spareribs)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- De , knoflookteentjes, lombok en de gember pellen en zeer fijnhakken.
Wil je het lekker pittig, gebruik dan ook de zaadjes van de lomboks.
De verhitten en hierin de etc. - licht aan bakken.
Nadat de etc. - een licht kleurtje hebben gekregen, de toevoegen met 1 liter water.
Alle overige ingrediënten toevoegen ( verkruimelen) en het geheel eventjes aan de kook brengen.
Het geheel afgedekt ca. - drie kwartier, op een klein vuurtje, laten pruttelen.
De in de oven leggen en op 180 graden C. - nog een klein uurtje laten bakken.
Vergeet niet af en toe de om te draaien en in te smeren met de marinade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sekali Terik Iga Babi450m
-
Recept
Babi tulang cin (gestoofde gekruide varkensribbetjes)41u20m
-
Recept
Indische Spareribs saus41u30m
-
Recept
Spareribs410m
-
Recept
Spareribs (hartig)41u15m
-
Recept
Spareribs met mosterd44u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en ketjap manis
- bouillonblokjes, ketjap manis, rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonblokjes en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1192 kcal | 59% | 4768 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |