Tulband appelcake
- Herkomst Israel
- Categorie Taart en gebak
- Appelcake recepten
- Bereiden
- Kookboek van jpost
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Klop de met de tot deze stijf en glanzend is.
- Meng de 6 , , citroensap en in een aparte schaal.
- Voeg het verkregen mengsel toe aan het eitwit en daarna al kloppend langzaam de toevoegen.
- Snijd de in blokjes en voeg deze ook toe aan het mengsel.
- Doe het gehele mengsel in de voorgevette tulband.
- Bak gedurende 40 minuten op 170 graden C.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tweekleurige tulband455m
-
Recept
Appelcake41u
-
Recept
Appelcake440m
-
Recept
Luchtige appelcake41u
-
Recept
Appelcake41u30m
-
Recept
Appelcake41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwitten en eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Tulband appelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 796 kcal | 39% | 3184 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 63 g. | 24% | 252 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 62 g. | 69% | 248 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |