Turkse groentensoep
- Herkomst Turkije
- Categorie Soepen
- Groentesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van gulsah
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- in de pan doen en braden.
- Daarna alle ingrediënten in dezelfde pan doen.
- Roeren tot ze zijn gebakken.
- Nadat het is gebakken 1 liter bij doen.
- Laten koken en groenten moet zacht zijn.
- Haal de pan van het vuur en stampen met staafmixer.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Turkse groentensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 191 kcal | 9% | 764 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 20 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 4 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |