Turkse spinaziepannenkoek
- Herkomst Turkije
- Categorie Hapjes
- Spinaziepannenkoek recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bak van het beslag dunne pannenkoeken en houd deze warm.
- Bak in wat olie op laag vuur de en de gaar.
- Bak de even mee, laat het goed uitlekken en meng de fetakaas erdoor.
- Leg op elke pannenkoek een rolletje van het mengsel, vouw aan 2 zijden de randen naar binnen en rol het geheel op.
- Leg de opgerolde pannenkoek in een pan en warm het nog even voorzichtig op.
- Serveer als hapje bij de lunch.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- feta-kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in feta-kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in feta-kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- feta-kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- feta-kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Turkse spinaziepannenkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 142 kcal | 7% | 568 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |