Tweekleurige tulband
- Herkomst Italie
- Categorie Taart en gebak
- Tulband recepten
- Bereiden
- Kookboek van mirellak23
- 2 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Klop de met de totdat een stevige schuimmassa ontstaat.
- Voeg de gesmolten toe en blijf even doorroeren.
- Voeg en toe en als laatste de melk en eventueel de rumaroma.
- Doe 3/4 van het beslag in een ingevette tulbandvorm.
- Voeg de aan het beslag er roer deze goed door.
- Het cacaobeslag aan de tulbandvorm toevoegen en in een voorverwaarmde oven op 180¢ªC in 45 tot 50 minuten bakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tulband appelcake41u
-
Recept
Tulband met passievruchtensiroop41u30m
-
Recept
Tulband41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Tweekleurige tulband heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 376 kcal | 18% | 3760 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 110 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 27 g. | 10% | 270 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 35 g. | 38% | 350 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |