Tweekleurige tulband

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Klop de met de totdat een stevige schuimmassa ontstaat.
  2. Voeg de gesmolten toe en blijf even doorroeren.
  3. Voeg en toe en als laatste de melk en eventueel de rumaroma.
  4. Doe 3/4 van het beslag in een ingevette tulbandvorm.
  5. Voeg de aan het beslag er roer deze goed door.
  6. Het cacaobeslag aan de tulbandvorm toevoegen en in een voorverwaarmde oven op 180¢ªC in 45 tot 50 minuten bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tweekleurige tulband heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Vandaag deze tulband gemaakt. Zeer goed gelukt en echt heerlijk luchtig! Bedankt voor dit goede recept!
Arie 13 november 2014
Werkt prima behalve dat je de baktijd rustig naar 60 tot 70 minuten kan verlengen en de temperatuur naar 170C. Althans dat werkt voor mijn oven.
14 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
376 kcal
18%3760 kcal
Vetten
11 g.
16%110 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%270 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
35 g.
38%350 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tweekleurige tulband