Uiensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van cippar
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Poulet, bouillon van trekken, met ook 2 vleesbouillonblokken. 1 Kg in grove ringen snijden,
Hard aanbakken met 1 groot pak , wat stukjes , 1 vleesbouillontablet.
Alles in bouillon doen en nog half uur zachtjes pruttelen. - moeten dus lang garen in de uiensoep.
Laatste 10 min; wat rode , , knoflookpoeder.
Erbij stokbrood, brie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
6 soorten uiensoep41u45m
-
Recept
Zalm-uiensoep met kerrie435m
-
Recept
Franse uiensoep (op basis runderbouillon)42u
-
Recept
Boeren uiensoep41u15m
-
Recept
Uiensoep440m
Variaties op Uiensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Uiensoep | 12 | Soepen |
Franse uiensoep | 7 | Soepen |
Gegratineerde uiensoep | 2 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 163 kcal | 8% | 652 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |