Uiensoep speciaal
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in kleine ringen.
- Verhit de met in een soeppan en fruit de al roerend.
- Temper het vuur en laat de in 60 minuten gaar sudderen.
- Voeg de bouillon met toe en laat het geheel afgedekt 30 minuten pruttelen.
- Verwarm de grill en rooster de plakjes .
- Verdeel de soep over 4 ovenvaste soepkommen.
- Leg in elk bord een plakje en bestrooi de soep met de kaas.
- Zet de soepkommen 3 minuten onder de grill zodat de kaas smelt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Franse uiensoep41u20m
-
Recept
Uiensoep met kaasstokbrood41u15m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Uiensoep445m
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Tomaten-uiensoep435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- rundvleesbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en stokbrood
- boter, rundvleesbouillon, stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 192 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |