Schil de en laat ze 20 minuten koken, giet ze af en laat ze afkoelen.
Pel de .
Snipper 1 ui en snijd de rest aan ringen.
Borstel de .
Was en hak de peterselie.
Snijd de aan schijfjes.
Verhit een paar eetlepels in een grote pan, bak daarin de en de gesnipperde ui in 5-6 minuten rondom bruin.
Verhit 3 eetlepels in een andere pan, bak de aardappelschijfjes onder regelmatig keren in 8-10 minuten goudbruin.
Breng op smaak met peper en zout en houd ze warm.
Roer de helft van de peterselie door de .
Breng op smaak met en zet het mengsel warm weg.
Verhit 1 eetlepel olijfolie(7,5 eetlepels) in het braadvet.
Bak hierin de rumpsteaks 3-4 minuten per kant.
Breng ze op smaak met zout en peper(1 stuk)(1 stuk), wikkel eventueel in aluminiumfolie en laat kort rusten.
Bak de uiringen in het hete braadvet knapperig bruin en breng op smaak met zout en peper(1 stuk)(1 stuk).
Leg de rumpsteaks op de borden schep de uiringen hierboven op en leg de champignons(400 gram) en de gebakken aardappelen(1 kg) ernaast, garneer met de rest van de peterselie en serveer het geheel met crème fraiche.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en peper en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.