Uitdeelstokjes Caribeanstyle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Spiezen
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Snijd het in plakjes.
  2. Klop de los met de .
  3. Roer de kaneel door de .
  4. Wentel de helft van het brood even door het eimengsel.
  5. Verhit wat in een koekenpan en bak het brood aan beide kanten krokant.
  6. Haal het brood uit de pan, laat het uitlekken op keukenpapier en bestrooi het met kaneelsuiker.
  7. Bak de rest van het brood op de zelfde wijze krokant en bestrooi het ook met kaneelsuiker.
  8. Maak het fruit schoon en snijd de kiwi en mango in stukken.
  9. Steek het brood met het fruit om en om aan spiezen.
  10. Steek voor de stevigheid de spiezen door de korst van het brood.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • stokbrood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1827 kcal
91%1827 kcal
Vetten
36 g.
52%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
133 g.
51%133 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
100 g.
111%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Uitdeelstokjes Caribeanstyle