Uitruksoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Spek uitbakken, in kleine blokjes snijden.
  3. in stukjes snijden.
  4. Bereidingswijze:
  5. Zet 5 liter water op en doe de braadwordst erin.
  6. Eventueel enkele stukken maken.
  7. Terwijl het water met de opstaat, kunnen de overige ingrediënten worden voorbereid.
  8. Als alles klaar is, kunnen de (uitgelekt) met , , en in de ketel met worden gedaan en moet alles gaar koken.
  9. Als laatste wordt het spek incl.
  10. het bakvet erbij gedaan!
  11. Er kan natuurlijk ook minder gemaakt worden maar dan de hoeveelheden aanpassen.
  12. De soep kan niet in de vriezer, de smaak gaat dan verloren.
  13. Zeer belangrijk is een goede .
  14. De smaak is mede afhankelijk daarvan.
  15. De naam is verzonnen ivm mijn beroep en heeft niets met de inhoud te maken.
  16. Je mag hem ook snijbonensoep noemen.
  17. Ik weet alleen de hoeveelheid voor 6 personen omdat we deze soep altijd met zoveel personen eten en dan blijft echt niks meer over!
  18. Smakelijk eten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%1392 kcal
Vetten
7 g.
10%42 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
11%186 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Uitruksoep