Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Smelt de .
  2. Splits de .
  3. Verbrokkel de 2/3 van de amarettini.
  4. Roer de kwark, de , de eidooiers, de , de en 2 eetlepels .
  5. Klop de eiwitten stijf, strooi er langzaam 2 eetlepels bij.
  6. Spatel de stijf geklopte eiwitten en de verbrokkelde amarettini door het kwarkmengsel.
  7. Beboter een ovenschaal ( ca. 1,5 liter inhoud) en bestrooi hem met 1 eetlepel .
  8. Giet het kwarkmengsel in de schaal.
  9. Bak de schotel 40-45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  10. Was ondertussen de en halveer ze.
  11. Meng ze met de likeur of het sap met 1 eetlepel .
  12. Laat ze 30 minuten marineren.
  13. Leg de op de ovenschotel.
  14. Versier met de rest van de amarettini.
  15. De schotel smaakt zowel warm als koud Je kunt ipv amarettini ook bitterkoekjes gebruiken besprenkeld met amaretto.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in griesmeel
  • vanillesuiker, suiker, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, magere kwark, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere kwark, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%1104 kcal
Vetten
12 g.
18%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%6 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vanillekwarkschotel met amarettini