Varkensbraadstuk uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van antina
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Plank
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 graden C.
- pellen en in ringen snijden.
- Knoflook pellen en in staafjes snijden.
- Vlees inwrijven met en laurierpoeder.
- In het vlees met een scherp mesje kleine inkepingen maken en hierin de knoflookstaafjes en de steken.
- Vlees in braadslede leggen.
- Boter smelten in een steelpan en over het vlees schenken.
- en uienringen erover en ernaast strooien.
- In het midden van de oven het vlees ongeveer 15 minuten braden, af en toe met braadvet bedruipen.
- Dan het vlees met bestrooien en de door het braadvet roeren.
- Het vlees verder gaarbraden in nog eens ongeveer 15 minuten.
- Af en toe bedruipen met het braadvocht.
- Als het vlees gaar is, laat het dan 5 minuten rusten op een plank.
- Daarna in plakken snijden, het braadvocht in een kom doen en apart opdienen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gadon uit Solo (gestoomd gehakt uit Solo)41u30m
-
Recept
Gemarineerde spareribs uit de oven42u
-
Recept
Schenkelrolletjes uit de oven43u20m
-
Recept
Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges41u40m
-
Recept
Rosbief uit de oven met muntsaus430m
-
Recept
Meatloaf met paprika uit de oven455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 44 kcal | 2% | 176 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |