Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de kaas in 8 dunne plakken.
  2. Halveer de filetlapjes en klop ze wat platter tussen aluminiumfolie.
  3. Bestrooi met en .
    Besmeer met de cranberries en beleg het vlees met de .
  4. Rol het vlees op tot vaste rolletjes en steek vast met de houten prikkers.
    Pel en snipper de .
  5. Maak de schoon en deel hem in vieren.
  6. Verwijder de stronk en snijd de kool in repen.
    Verhit 2 eetlepels in de pan.
  7. Fruit de daarin glazig, voeg de kool toe en bak hem mee.
  8. Giet ca. 150 milliliter water erbij en smoor afgedekt ca. 20 minuten.
  9. Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking.
    Verhit de olie in een ruime pan met deksel.
  10. Bak daarin de rolletjes rondom aan.
  11. Voeg ca. 200 milliliter water, het bouillonblokje en de toe.
  12. Smoor afgedekt ca. 15 minuten op laag vuur.
    Verhit 1 eetlepel in een pan.
  13. Rooster daarin het .
    Laat de pasta uitlekken.
    Breng de op smaak met en .
    Neem de rolletjes uit de pan.
  14. Breng de saus nogmaals aan de kook en bind hem met de .
  15. Breng op smaak met en .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in camembert en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
198 kcal
9%792 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenscamembertrolletjes met savooiekool